Levego nelkul

 2013.02.12. 20:42

Amint a cim is sugallja nem valami eletvidam temat fogok boncolgatni, habar szamomra ez termeszetesnek velendo es csoppet sem botranyos illetve tabu dolog  beszelni az elmulasrol halalrol, mint azt sokan megcafoljak es elitelik, talan  a zonabeli hagyomanyok es berogzodottseg a napelenzo lehet a hatterbe, de mindezt most felreteve invitallak a NAGY nap elozetesere.

A halal es a halalom eppugy kozel all hozzam, mint a levego amit belegzek: azaz minden egyes elteto elem elvezet a VEGHEZ.

Ami jo.

Leginkabb akkor, ha ezt az utat kovetem, ha nem jatszik ellenem a let amibe elek, az okoszisztema illetve a szamomra egyik legnagyobb "hatalommal" biro Bakterium kolonia.

Mindegy mitol es hogyan, az eredmeny az mindig es MINDIG egyforma nalam is, es nalad is az lesz. Megszunik a Vagyok.

Lehuzzak a portol belepett bukkfa rolot, a bordo barsony fuggony osszecsapodik a szinpadon,

A Jateknak vege.

Ismet egy szereplo vizsgazott le az Elet elott, talan a legnagyobb keszulest igenylo Vizsga, eveken at tart, ugy hogy eszre se vesszuk csak neha kapunk jelt arrol, hogy nem jo a modszer amivel segitjuk fejlodesunk, vagy ellenkezoleg elismerest nyerunk Enunkkel szemben.

A folyamat Tokeletes, soha nem valtozik a rendszer, nincsenek uj szabalyok vagy torvenyt buko elmeletek, itt mindenki egyforma a VEGEN,

de megis hatalmas a kulonbseg amit ti nem lathattok a koporso mellett.

Legyen a vizsgazo statuszbeli vagy koldus, akar kozszereplo vagy kozmunkas, elmileg karosult vagy ontudatos stb. ITT az nem szamit nektek, mert csak az eredmenyt, a puszta halalt latjatok.

Nem szamit kik es hanyan vannak a koporsod mellett, mert a vizsga eredmenyet senki nem tudja csak sejti. Kozhelyekkel folkoszurozzak tested, elismerik leted ertelmet es tetteidet kiszinezik, meg a beszed alatt is azt erezni, hogy a feny utani sovargas kepesse teszi az embert barmire.

Szamomra  a legnehezebb egy ilyen vizsga utani "Temetes"-en, a koncentracio, a fegyelem, a tisztelet.

Kitornek, lelepnem a fatylat a megtisztulasrol, es megosztanam a tisztabakkal, hogy Nem olyan kegyetlen a Halal, A HAlal nem a jovorol szol, hanem a MULTROL.

Kegyelmet ne kerjen senki es idot. A mester nem alkuszik, vegrehajt.

Ez az ami szemelyemet megerint.

Tortenjek barmi is a jovoben, Jelesre akarok majd vizsgazni. Mindezert, hogy en ezt az eredmenyt elerjem magammal szemben, szuksegem van RATOK.

Kezdem mindjart a vegevel, Fontosnak tartom, hogy olyan ruhat viselhessek ami semifelle keppen nem csak fekete(habar kifejezetten tekintelyesnek tartom ezt a szint, talan az egyetlen szin amelyet karakterekkel minositek).

Termeszetesen ez azt jelenti a megjelenes itt is fontos, addigra gondolom valamit osszeallitok, habar nem tudni mi lesz par perc mulva, de azert amennyiben lehet en optimista vagyok tehat a stylestomnak legyen figyelme a reszletekre is, foleg azert, mert Engem nem fognak a fergek szetragni, az en testem folott meg holtan is felelek,

Legundoritobb dolognak tartom a koporsos temetest. A hideg fold megdermeszti az egesz alkatot, en nem a Fold alol jottem, hogy oda is jussak vissza, nem akarok eggye valni a termofolddel.

Az a teny, hogy porra valhatok egy oriasi lehetosegnek tartok, egy megtiszteltetes, megnyugvassal tolt el.

Megmaradok mint egy csuporka por.

Az urnara tekintve tolem legyen az nesskaves vagy lisztes, a lenyeg, hogy melegbe legyek. Semmi mas keresem nincs. A hamvaimat nem szorni a tengerbe, vagy a sivatagba, legyek biztonsagban es melegben. Ez szigoruan kovetelem. Ne probaljatok athagni a kereseimen, mert buntudatot ebresztek es az meg plane nem jo. 

Jaj igen jut eszembe, szeretnem ha par mondatban megemlekezne jonehany szemely, azaz meg az sem kizart ha en hagyok hatra egy jonehany levelket es az kerul majd fololvasasra. A pap ha lehetseges ne predikaljon rolam, mert fogalma sincs ki vagyok, voltam. Az szolaljon fol aki ismert es ismer.

A hangulatrol essek szo most, ugyanis kizarom, hogy szetbogjek elottem a temetesem, kizarom a lehangoltsagot, tudatosuljon mindenkiben, az en vizsgam veget ert, a sorsom beteljesult. Ne sajnaljanak, foleg engem ne. A hangulat legyen tiszta es meghitt, meg azt se bannam, ha kellemesebb zene szolna mint a hagyomanyos rettenetes rezes banda hagszereibol arad.

Nos nagyvonalakban egyenlore ennyi, ha meg eszembe jut valami VISSZATEREK.

U.I. -sokszor elolvasni ezt a levelet, rogzodjon az agyban es inkabb foldolgozodjek, hogy az en TEMETESEM nem lesz HAGYOMANYOS. PUNKTUM

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlan-ego.blog.hu/api/trackback/id/tr315072307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása