Lehengerlo

 2010.05.12. 16:35

Nos valosagos teny, hogy tisztelem es becsulom az idos embereket, hisz ateltek es letettek valamit az asztalra. Igyekszem a kello fegyelemmel es erkolccsel viselkedni veluk szembe, az egyetlen DOLOG amit nem toleralok az a venkurva effektus.

Rovid leiiras:

  • eros molyirto vagy irritalo szagfelho
  • jellemzoen siman levag egy rekord sprintet az autobuszig majd amint folszallt bicegni kezd amig a legkozelebbi ulesig eler.
  • a gurulos szekerke elmaradhatatlan kiegeszito
  • hosszan engedi csorgeni a mobiltelefonjat, hisz eltart amig a zold gombot megnyomja, es ezutan kifejezetten hangosan udvozli Julcsikat, es megvitatjak megint nem jott a nyugdij idoben es a parizer is dragult.
  • altalaban 50 es halal kozotti nokre jellemzo ez a venkurvas style
  • eros sminkhasznalat a szaj es szemoldok kornyeken(rozsaszin, egeto piros, eros kek)
  • dauer a hidrogen szokere festett par szal hajacskan
  • es nemely nem a korahoz illoen oltozik, inkabb koveti a fiatalos divatot
  • kihasznalja azt a tenyt hogy oregebb es profitalva ebbol megenged maganak szinte mindent akar a gyerekek

A tegnap volt nemi elinteznivalom a varosba es ugy hataroztam meghivom magam egy ebedre.

Letelepedtem egy asztalka mellett, ahova meg nehany napsugar is beszurta magat a szuk sikatoron at. Szoval nemsokara mekerkezett a fentebbiekben emlegetett perszona.

Helyet foglal, majd ezek utan pedig pofatlanul elkezd meregetni. Nezegeti a ruhad, a hajad, a szad es vegul megrokonyodve nezi, hogy hogyan mersz olyan bluzt felvenni, amiben latszik, hogy van dekoltazsod.

Jo hangosan kozolte a felszolgaloval, hogy amugyis minden nap jar oda es a szokasosat szolgalja fol.

Bizonyara kellemetlen volt mikor is engem szolgalt ki elobb, ohh na de a legjobb az benne, hogy miutan megvolt az ebed, a sikatoron nagy boldogan egy ferfi kiallt, hogy: "uristen lehengerlo vagy mint mindig". Latni kellett volna az arcat, a csillogas a szemeben lehervadt, a sok gyurut az ujjain igazitotta majd felallt es tavozni keszult. Duhos lehetett es csalodott, hogy a ferfi hozzam ult le, a ven kurva itt lett nagyon feltekeny es szembesul koraval. Vegul pedig mosolyogtam egyet es koszontottem a kollegat, de errol nem kell tudnia a venkurvanak. 
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlan-ego.blog.hu/api/trackback/id/tr851997599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása