Az ize

 2011.07.03. 12:49

Napfurdozes. Naptej. Kenyelmes agy. Nehany gondolat. Egy mosoly.

 

Igy kezodott a tortenet. Elvettem az izet az asztalkarol es felismertem, hogy meg kell irnom. 

    Valojaban bevallom mar itt az elejen, hogy elegge zavart es bizonyos kovetkezteteseket le is tudtam magamban mindazokrol akik nagy eloszeretettel hasznaljak ezt a multifunkcionalis 3 betus link szavacskat.

Nem hinnem informacio tuladagolasban szenvednenk, esetleg gyorsabban vag az agyunk mint a szank?!?... es lemarad az a szo amit gondolatban mar atleptunk es igy keletkezne az ize ne, ami utan  ismet ujralapozunk a memoriankban, megkeressuk azt a helyestesito szot amit elozoleg "porig alaztunk",  majd ujra fogalmazzuk a mondani valot mas beszedhibakkal tarkitva.

Folosleges agytornanak tunik, talan a kiegyensulyozatlansag jele is lehet, de mindenkeppen negativ image a szemelyre nezve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlan-ego.blog.hu/api/trackback/id/tr663034537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása