First step

 2010.03.05. 10:35

Nem lathattam, de ateltem.

Az elszakadas torvenye, az inteligencia es a fejlodes egyik fontosabb kuszobet hagyta maga mogott a kis aprosag.

Ez nem olyan erzes, mint amikor az elso evet betolti,  vagy kamaszodik, esetleg kiejti az elso ember altal ertheto, ertelmes szot.

Ez mas.

Olyan szerintem, mintha ismet megszuletne. Ez nem azt jelenti, hogy a tobbi nevezetes nap elveszti erteket illetve fontossagat csupan ennek a varazsa melyebben belegondolva peldaerteku.

Akarata es mostmar celja is van. Boldog. Azt teheti mint azok akik korulotte vannak. Jarhat.

Fordulopont minden hozzatartozoja szamara. Annyira ertekes pillanatok, hisz egy aprosag "csodakat" lophat a szivekbe. Biztos vagyok benne, megfeledkezett az elet a bajokrol, a megoldatlan probremakrol, megha par percre is, megha a megilletodes nem is tartott/tart csak orakig, napokig. Egy ertekes ember a GYEREK mar onmagaban. Talan a legertekesebb. Mi lehet fontosabb az emberi elet soran mintsem a lelki tisztasag.

Mindannyian elmondhatjuk magunkrol hogy VOLTUNK igaz emberek.

Az elso szo kiejtese utan, kivan teve a bun-nek. Vagy megbirkozik a rosszal, vagy elsajatitja es kezelni tudja. Megkell tanulni a rosszat is.Nem feltetlen vallom, hogy a jo es rossz nem fer ossze, sot minden negativ tenyezo egy ertelmes ember szamara egy fejlodesi pont a megismeresben, az emebri termeszet megismereseben is akar.

Az elso lepes az "emberek vilagaba", talan mereszelem hasznalni a civilizacioba kifejezest is, de nem annyira hangsulyosan.

Ma elso lepes, holnap az elso szo es igy tovabb a sorrend relativ. Tulajdonkeppen az agy jateka.

Es minden ami ez utan kovetkezik, az agyunk szulemenye. Mennyire lesz a horizontunk szuk vagy tag, mennyit es mit bir meg feldolgozni a SZIV es a lelek. Tulhalad az atlagos hullamokon vagy kiemelkedik, es akar tettek, akar szavak vagy a puszta letezes altal erthetetlenne valik a hetkoznapi ember szamara es sodrassa valik es atalakul .

Ha jarni akarsz jarjal, ha tettre kepesnek erzel magad TEDD MEG. Az elso lepes lathatod nem is olyan veszedelmes es felelmetes. Orom neked-nekem-minden erzo lenynek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlan-ego.blog.hu/api/trackback/id/tr711810961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

otyi 2010.03.05. 11:05:21

Lepesek es leptek... Igen megmozdult az aprosag vartam h olvassam soraid es ujra orommel teszem mert ez ami kicsit is de boldogsagot lop szivembe egy fal ahol csak betuk es szavak majd mondatok kovetik egymast es e fal amit mindig szivesen olvasok...
süti beállítások módosítása