Bohem Etylla

 2010.04.22. 13:21

Rendezetlen eletviszonyaimnak koszonhetoen kisse eltuntem, de nem ez a lenyeg ugy gondolom, hisz ujra itt vagyok es talan tudok mast nyujtani is magambol mint eddig. Valojaban eleg konnyed optimizmussal elo emberke vagyok, sot kifejezetten jokedelyu na jo na eppen csak hogy a tarsadalmi formakkal nem nagyon torodom de ennek viszonylataban is szeretnem ha azt a kifurkeszhetetlen Etyllat is LATNAD akit valojaban nem lathattal eddig.

Mas jellegu iromanyok, mas gondolatfelepites es nemcsak kizarolag igazsag tartalmu szovegek halmazat olvashatod majd.

Bohem es talan groteszk, kisse kubista de ugyanakkor realista, ohh na a lenyeg hogy jolerezd magad te is par percre amig vegiglovagolsz soraimon es neha talan talan  eszedbejut par gondolat amit esetleg folhasznalhatsz az elet sajatos kihivasaival szemben.

Hetkoznapi es unalmas esemenyek, vadoc es eszmeletlen sokkolo tortenetek. Kihivas ezeket megosztani es ujra atelni.

Ez lehet egy Masodik eloszo a blogom letezese ota, szoval talalkozunk hamarosan:)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlan-ego.blog.hu/api/trackback/id/tr141942432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása